Etsi


MYYNTITUOTTEET


Cutrin Muoto  
Kotimainen Cutrin tulee uudistamaan tänä vuonna tuotteensa. Valikoimastamme löytyy jo uusittu muotoilutuotesarja MUOTO. Cutrin MUOTO sarjasta löydät juuri itsellesi sopivat tuotteet hiustesi hoitavaan muotoiluun. Kehitetty erityisesti hennoille ja hauraille pohjoismaisille hiuksille.


Cutrin Vieno
Hajusteeton ja hellävarainen hiustenhoitosarja. Sopii kaikille hiustyypeille sekä kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Kehitetty yhteistyössä Allergia- , Iho- ja Astmaliitonkanssa.


Cutrin Ainoa
Pohjoismaalaiselle hienolaatuiselle hiukselle suunniteltu hoitosarja, jonka kaikki tuotteet hoitavat yksilöllisesti ilman latistavaa vaikutusta. Shampoiden ja hoitoaineiden hellävaraiset koostumukset soveltuvat päivittäiseen käyttöön. Tehohoidot ja syväpuhdistava shampoo on kehitetty viikottaiseen hiusten hemmotteluun.  


Cutrin BIO+
Cutrin BIO+ tuotesarja on kehitetty hiusten ja hiuspohjan ongelmiin ja häiriöihin. BIO+ tuotevalikoimasta löydät ratkaisun kun ongelmana on hilse, kutina, kuiva tai ärtynyt hiuspohja tai ennenaikainen hiustenlähtö.


BP Care
Kotimainen hiustenhoitosarja pitkille ja käsitellyille hiuksille. Sarjan tuotteet ovat kehitetty myös hiustenpidennyksille sopiviksi. Tuotteet sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteiden hoito-, suoja-ja selvitysteho ovat ensiluokkaisia.